ads by nuffnang

d' t a s e k b e r a





nak story ar ckit mase d tasik bera ni.. pada mulanya tak ada dalam plan pun nak pergi ke tasik bera ni.. sekadar kebetulan jer,bak kate org alang2 dh lalu kat citu kan singgah ar kejap..kalau tak dtg bile lg kn..yer ar tasik bera ni kn d antara tasik yg menarik dan juga tasik semula jadi yg terbesar d asia tenggara..
yg aku thu ar berbagai2 specis tumbuh tumbuhan air yg ada kt tasik bera.. tu belum lg pasal ikan yg ada dalam tasik tu..
haaa... yg ni si kaki pancing thu n tera la..
video

sori vdio ni pic nya xjelas sje nk share

mase aku datang tu ada function ironman international peeh jelajah kat area tasik tu..

memang ramai gak la pengunjung yg dtg silih berganti . .
pada aku ada gak lg org yg tak tahu dan mengenali tasik bera ni..
sape2 yg berminat nk treval jln2 tgk sila2 lah dtg zOOm malaysia..


penyuluh hidup

Related Posts with Thumbnails

ads by nuffnang

Followers